Следни настани

 • Featured

  Education: Flipped classroom

  октомври 25, 2017
 • Macedonia2025 Summit 2017

  октомври 31, 2017 до ноември 3, 2017
 • Get in the Ring Skopje

  октомври 31, 2017

Календар со активности и настани

След Месец »
« Пред Месец

Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
25

26

27

28

29

30

1

2

 • 9:30 amSocial Innovators Conference 2017

3

4

 • 9:00 amSustainable Forestry: Fact or Fiction?

 • 12:00 pmПромоција на детската игра на Нула Отпад – GREEN GAME

5

 • 10:00 amПрезентација на можности за соработка со МИОА

 • 7:30 pmInnovation – from Spark to Light

6

7

8

9

10

 • 10:00 amЈавна Дебата “Не оставај на друг, дојди за чист воздух”

11

 • 7:00 pmMars: A day in the life of a human colony

12

 • 10:00 amСостанок со компанија за пелети – потенцијално партнерство

 • 11:00 amЈавен повик за финансирање проекти за технолошки решенија

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

 • 7:00 pmEducation: Flipped classroom

26

27

28

29

30

31

 • 9:00 amMacedonia2025 Summit 2017

 • 9:00 amGet in the Ring Skopje

1

2

3

4

5