After Work работилници БИДИ ТИ - со примена на points of you

08фев18:0021:00After Work работилници БИДИ ТИ - со примена на points of you

Опис

?Една поинаква after work забава, секој петок, преку игра, забава и дружење ќе работиме на себе, секој петок на различна тема со примена на алатките Points of You® и многу други методи и техники.
?Одлична можност по достапна цена да ги обработите сите теми кои се важни за Ваша најголема трансформација во тоа што сте, секој посебен на свој начин.
?Исчистете го патот, открите која е Вашата мисија и остварете го својот сон.
?Работиме во мали групи за да бидеме тука за секого. Во секое време ќе можете да не контактирате, а ние ќе бидеме тука за Вас и се што Ви треба како подршка во креирање на Вашиот успех.
?По завршување на секоја работилница продолжуваме со дружење. Дојдете и направете нешто поинакво за себе.
?Викаат…како сакаш да ти се случи нешто ново, ако се правиш по старо ?

?Обуката се состои од 3 степени по 4 работилници.
Теми кои ќе ги работиме:
⏩ПРВ СТЕПЕН
08.02.2019 – детето во мене
15.02.2019 – семејни односи
22.02.2019 – партнерски односи
01.03.2019 – деловни односи

⏩ВТОР СТЕПЕН
07.03.2019 – намали го стресот
15.03.2019 – подигни ја самодовербата
22.03.2019 – надмини го стравот
29.03.2019 – ослободи се од емотивниот товар

⏩ТРЕТ СТЕПЕН
05.04.2019 – која е твојата мисија
12.04.2019 – донеси одлука
19.04.2019 – креирај деловен успех
26.04.2019 – оствари го својот сон

После секој завршен степен добивате сертификат

?Се одржува во Inspirit coaching на ул.Гиго Михајловски 9а (позади Симпо на партизанска
Секој петок од 18:00-21:00 часот

?КОТИЗАЦИЈА :
700 денари – редовна цена
500 денари – доколу пријавите уште еден учесник
10% попуст – доколку уплатите за целиот степен

?Вашето место е резервирано со 30% уплата на трансакциска сметка
250-0010002640-14
Со назнака – датумот за кој вршите уплата

?За подетални информации и пријави на :
Тел: 078-299-763 (Мила)
Меил: kostova_r@yahoo.com
Fb во inbox: Vikleo coaching & trening

Професионалци од различни области ширум светот успешно и со задоволство ги користат Points of You® алатките во различни облици на развојна работа со возрасни, млади и деца, преку индивидуална и групна работа.
Points of You® алатките – The Coaching Game и Punctum се креирани како игри и се еден вид на фототерапија. Ја активираат интуицијата, креативноста и ги поттикнуваат учесниците да согледаат ситуации/теми од различни перспективи, да го дефинираат посакуваниот исход и да преземат акција.

Повеќе

Време

февруари 8, 2019 18:00 - 21:00 CET(GMT+00:00)

Локација

Inspirit Coaching

ul. Gigo Mihajlovski 9A/2, 1000 Skopje

Other Events

Get Directions

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *