август, 2020

20авг15:0016:00Бесплатен Вебинар - Продуктивност: Техники и Методи

Повеќе

Опис

Моментално живееме и работиме во време кога целиот свет се соочува со криза, а тоа влијае и врз продуктивноста и квалиетот на работата како и на квалитетот на живот.

Во овој повеќеканален свет, предизвик е да бидете целосно фокусирани и присутни во моментот. Отсутност, прекин во размислувањето, дефокусирање, и намалување на способност да се даде приоритет на работите.

Успешното управување со времето е одлика на високо-ефикасните лица. Тие поставуваат цели. Поставуваат дневни планови. Даваат приоритети на своето време. И што е најважно го организираат својот живот.

На овој БЕСПЛАТЕН вебинар ќе имате можност да се запознате со веќе докажани методи и техники, како до поголема продуктивност и поставување на приоритети.

Пријава за вебинарот е ЗАДОЛЖИТЕЛНА преку линкот:
https://forms.gle/WDqz4L8tVTRqEvSL8

Вебинарот ќе се одржи преку платформата ZOOM.

Предавач: Цветанка Бурзевска – дипл.Психолог, сертифициран Гешталт советувач / Психотерапевт во едукација
Реализатор: Анторис

Време

(четврток) 15:00 - 16:00

Локација

Online Webinar

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X