Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 737

Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-frontend.php on line 250

Deprecated: Optional parameter $eventCount declared before required parameter $args is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 394

Deprecated: Optional parameter $DATE_start_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $DATE_end_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $heading is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/functions/shortcodes.php on line 54
Бесплатно онлајн предавање за дислексија | СкопјеЛаб

октомври, 2020

14окт18:0019:00Бесплатно онлајн предавање за дислексија

Повеќе

Опис

Здружението Ајнштајн како дел од октомври светскиот месец на дислексијата и потешкотиите во учењето со особено задоволство ви го најавува второто од четирите бесплатни онлајн предавања за дислексија.
Предавањето ќе се одржи на 14-ти октомври со почеток од 18 часот преку платформата ZOOM.

Предавач ќе биде г-ѓа Славица Тасевска Николовска – единствениот лиценциран тренер за корекција на дислексија, дискалкулија и АДХД по светски познатиот метод на Рон Дејвис.

⚠️ Како да се пријавите?
Сите заинтересирани учесници потребно е да го пополнат образецот за пријавување даден на линкот подолу и да го поднесат најдоцна до 12.10.2020 година до 17:00 часот.
За линкот до образецот за пријавување кликнете на следниот линк:
https://forms.gle/fWRfXCw25ofSmNcH7

Бројот на учесници е ограничен и затоа ќе бидат организирани 4 предавања.
Овој тренинг ќе се спроведе онлајн преку платформата ZOOM. Сите пријавени учесници, најдоцна еден ден пред почетокот на тренингот, ќе добијат линк преку кој ќе можат да се приклучат на тренингот.
Сите прашања кои се однесуваат на предавањето може да се постават на следнава е-маил адреса: contact@disleksija.org.mk или на телефонскиот број 078/296-885.

Оваа активност е дел од проектот “Младинска информираност за дислексија” е финансиран од Европската Унија

Време

(среда) 18:00 - 19:00

Локација

Online

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X