Build fast with Flutter

30јул19:0022:00Build fast with Flutter

Опис

Придружете ни се на овој настан, доколку сте заинтересирани да развивате native апликации во рекордно време со единечни бази на код со Flutter. ⚡

Настанот е поделен во два дела, отворени презентации и затворена работилница. Предавачи на овој митап ни се Горјан Јовановски, од Мој Воздух и Џеј Мејер, администратор и креатор на заедницата на Flutter на Github.

Презентациите ќе бидат на англиски јазик.

Пријави на митап групата: http://bit.ly/FlutterMeetup

Агенда:

19:00 – 19:15 PM – Регистрации
19:15 – 19:40 PM – Icebreakers
19:40 – 20:10 – Redux in Flutter: An Introduction – @Jeroen Meijer, администратор и креатор на заедницата на Flutter на Github.

// Малите проекти се значително поразлични од големи апликации. Со раст на обемот на апликацијата и додавање на функционалности, брзите решенија кои ни користеле претходно може да предизвикаат багови подоцна. State management-от исто така може да стане покомплексен и промените во логиката и интерфејсот е потешко да се имплементираат како што се зголемуваат условите. Во својата презентација, Jeroen ќе зборува за тоа како ‘Redux’ може да ни помогне да изградиме брза и скалабилна мобилна апликација. //

20:10 – 20:40 PM – Мој Воздух во Flutter демо, со Gorjan Jovanovski, софтвер инженер во Booking
20:40 – 21:00 PM – Извлекување на награди
21:00 – 22:00 PM – Пица, пиво и вмрежување заедно со СКОПСКО и Pizza Jakomo

Се гледаме! ?

Повеќе

Време

јули 30, 2019 19:00 - 22:00(GMT+00:00)

Локација

Кафе бар Читална, Студентски дом Гоце Делчев

Mitropolit Teodosij Gologanov, Skopje 1000

Other Events

Get Directions

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *