јануари, 2020

30јан18:0019:00Creative Talks #2

Повеќе

Опис

Creative Talks е серија на настани во кои зборуваме за креативност. Целта на овие настани е да започнеме дискусија која понатаму ќе вроди со акција. Заеднички преку споделување на идеи и дискутирање за креативноста да го поттикнеме растот и развојот на нашата креативна заедница.

Во второто издание на Creative Talks ќе зборуваме за развој на онлајн заедници и блогирање. Своите искуства и знаење со нас ќе ги споделат:
Андреја Јарчевски – основач на најголемата онлајн заедница за автомобили во Македонија – CarClub.mk и
Бојан Николов – автор на блогот за поп култура Crapwerk кој постои дури 13 години!

Дознајте повеќе за нивните приказни, како ги имаат изградено своите онлјан платформи, како се мотивираат да пишуваат и на лежерна дружба и кафе муабет. 🙂
Се гледаме! 🙂

Време

(четврток) 18:00 - 19:00

Локација

Europe House Skopje

Ss Cyril & Methodius 52b, Skopje 1000

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X