Донирај книга за патувачката библиотека на МакеДокс

25јун(јун 25)09:0029(јун 29)23:00Донирај книга за патувачката библиотека на МакеДокс

Опис

Донирај книга во Котур секој ден од вторник до сабота. Патувачкото магаренце на МакеДокс ќе ги прошета до селата кои ќе ги посети, каде луѓето ќе можат да ги позајмат, заменат, прочитаат. Потоа ќе ги стационираме во основното училиште во Радожда, до следната година, до следното патување на патувачкото магаренце на МакеДокс. Изберете книга, отворете ја рандом, прочитајте некој пасус, затворете очи, замислете некоја убава желба за новиот читател и донесете ја во Котур.

Патувачкото кино на МакеДокс ќе се одржи од 1 до 12 јули околу двете најголеми езера, од македонската и од албанската страна.
Реализирано е со поддршка од Macedonian Film Agency, германската амбасада и овозможено од Western Balkans Fund.
Повеќе информации околу распоредот на Патувачкото кино наскоро!

Повеќе

Време

јуни 25, 2019 09:00 - јуни 29, 2019 23:00(GMT+00:00)

Локација

Котур

Парк Форум

Other Events

Get Directions

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *