март, 2021

12мар(мар 12)12:0014(мар 14)13:00EESTEC Academy модул 3 | React, Powered By EmbedSocial

Повеќе

Опис

Осмели се да научиш повеќе!
EESTEC Academy е серија бесплатни предавања, којa неколку години се одржува на техничкиот кампус и чија цел е студентите да се стекнат со стручни вештини во својата област.
На овие модули, учесниците ќе стекнат нови вештини и знаења преку соработка со професионалци и експерти од конкретната област.
Третиот модул на EESTEC Academy ја опфаќа популарната тема “Front-end”. За разлика од првите два модули, овој модул е организиран во два подмодули во кои ќе се изучуваат едни од најкористените библиотеки од програмскиот јазик JavaScript, React и Angular.
Првиот подмодул ќе се одржи од 12-14 март во соработка со EmbedSocial . Овој модул е наменет за сите оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини.
Поради пандемијата на COVID-19, овој настан ќе се изведува online.
Линк до формата за пријавување:
https://forms.gle/QLp22jPgKep1NWRE7
Формата за пријавување ќе биде отворена до 8ми март!
За повеќе информации следете ги нашите профили:
Instagram: https://www.instagram.com/eesteclcskopje/

Време

12 (петок) 12:00 - 14 (недела) 13:00

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X