Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 737

Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-frontend.php on line 250

Deprecated: Optional parameter $eventCount declared before required parameter $args is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 394

Deprecated: Optional parameter $DATE_start_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $DATE_end_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $heading is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/functions/shortcodes.php on line 54
Ехо Фестивал на Планински Филм 2019 | СкопјеЛаб

октомври, 2019

28окт01ноеЕхо Фестивал на Планински Филм 2019

Повеќе

Опис

10 години ЕХО!

Радосни! Стигнуваме до бројка од споделени околу 350 филмови од автори од повеќе од 40 земји, околу 50 презентации и меѓународни гостувања, издадени книги, изложби…

Одекнуваме силно 10 години, а годинава ја имаме можеби најубавата филмска програма!

Земете си одмор за петте фестивалски денови.

ПРОГРАМАТА ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА НАСКОРО

Време

октомври 28 (понеделник) 20:00 - ноември 1 (петок) 23:00

Локација

Младински Културен Центар

Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X