март, 2021

27мар09:4513:00Еко Акција: ИМА ДА ТЕ НЕМА!

Повеќе

Опис

🧹Под слоганот “ИМА ДА ТЕ НЕМА” започнува ЕКО АКЦИЈА под падините на Водно за чистење на пределот помеѓу Трнодол и Жданец! Ајде сите заедно да го собереме лесниот отпад за да имаме здрава и чиста средина!
⏰ Акцијата започнува на 27.03.2021 (сабота) во 09:45!
📍 Збирно место – Трнодол, главна раскрсница кај Коки!
♻️ Големи ќеси за отпад ќе бидат обезбедени од наша страна!
‼️Задолжително да си носите ракавици и секако заштитни маски! Да држиме растојание за да ги почитуваме мерките и протоколите за заштита од Ковид-19!
✅ Приклучи се на настанот!

Време

(сабота) 09:45 - 13:00

X