март, 2019

25мар09:3016:00„ХЕЦ и заштита на природата – предизвици и решенија"

Повеќе

Опис

Почитувани колеги, драги пријатели,
Ни претставува задоволство да Ве поканиме на меѓународната конференција на тема:

„Хидроенергетски проекти и заштита на природата
– предизвици и решенија“

која ќе се одржи на 25ти март (понеделник) со почеток од 9:30 часот во хотел Буши ресорт и спа, Скопје.
За време на конференцијата ќе биде обезбеден консекутивен превод (македонски – албански – англиски јазик).
Дневниот ред за конференцијата ќе следи.

Të nderuar kolegë dhe kolege, të dashur miq,
Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në një konferencë ndërkombëtare me temën:

“Projektet hidroenergjetike dhe mbrojtja e natyrës
– sfidat dhe zgjidhjet ”

e cila do të mbahet më 25 mars (e hënë) me fillim në orën 9:30 në hotelin Bushi Resort dhe Spa, Shkup.
Gjatë konferenceës do të ofrohet përkthim konsekutiv (maqedonisht – shqip – anglisht).
Rendi i ditës së konferencës do të dërgohet brenda javës.

Dear colleagues and friends,
it is our pleasure to invite you to the international conference:

“Hydropower projects and nature protection – challenges and solutions”
March 25th (Monday) starting at 9:30 AM, Hotel Bushi Resort and Spa, Skopje

Consecutive translation (Macedonian – Albanian – English) will be provided during the conference.
The conference agenda will follow.

Време

(понеделник) 09:30 - 16:00 CET

Локација

Hotel Bushi

Kjurchiska 21 (behind Rubin Karmin, Fort Kale), Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X