Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 737

Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-frontend.php on line 250

Deprecated: Optional parameter $eventCount declared before required parameter $args is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 394

Deprecated: Optional parameter $DATE_start_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $DATE_end_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $heading is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/functions/shortcodes.php on line 54
HR & Psychology: Entry & Exit Interview | СкопјеЛаб

јануари, 2020

14јан17:0018:00HR & Psychology: Entry & Exit Interview

Повеќе

Опис

Првото 40 минутно предавање ќе го одржи дипл. психолог Марија Конеска, претседател на центарот за едукација, развој и советување Маша и Марија од Скопје. Воедно Марија е и сертифициран HR менаџер и алумни на Академијата за човечки ресурси на Creative Hub.

Темата на предавањето е спој на процесот на психологија во фазите на интервјуирање, низ кои ќе се анализираат и повеќе бихевиорални техники при селекција на кандидатите.

Настанот ќе се одржи во Europe House, а за истиот потребно е да се пријавите на creativehub.mk.

Време

(вторник) 17:00 - 18:00

Локација

Europe House Skopje

Ss Cyril & Methodius 52b, Skopje 1000

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X