март, 2021

10мар09:00IPC A610-G training (обука)

Опис

За прв пат во Македонија, Гросвенор СЦМ ДООЕЛ Скопје во соработка со Balver Zinn Cobar од Германија ќе ја направат првата онлајн обука за IPC CIS A610-G стандард.
Сите заинтересирани можат да побараат дополнителни информации на sales@grosvenor.mk

Време

(среда) 09:00

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X