август, 2020

26авг22:0023:00Конкурс за дизајни на тема енергетска ефикасност

Повеќе

Опис

? Аплицирај на: https://bit.ly/3ft8REY
⏲️ Краен рок за аплицирање: 26.08.2020
#Учесници: Конкурсот е отворен за сите без разлика на возраст, професија и занимање.
#Повеќе инфо на: https://bit.ly/dizajn-konkurs

Свесни за потребата за постигнување на поголема енергетска ефикасност со цел намалување на потрошувачката на енергија, зголемување на квалитетот на живот и намалување на загадувaњето, Скопје Лаб – Центар за иновации на Град Скопје објавува конкурс за дизајн на #постер и/или #беџ кои ќе ги користи Град Скопје во промотивната кампања за енергетска ефикасност насловена “Промената започнува со тебе”.

✍️ Приклучи се со твојот дизајн во кампањата “Промената започнува со тебе” и поттикни промена во твојот град!

? Најкретивните дизајни ќе бидат наградени со:
Беџ – 1ва награда – 80 USD
Беџ – 2ра награда – 50 USD
Постер – 1ва награда – 140 USD
Постер – 2ра награда – 120 USD
*сумите се во бруто износ

Краен рок за поднесување на апликациите е 26ти август 2020, 18:00 часот преку пополнување на оваа форма: https://bit.ly/3ft8REY

Сите прашања се испраќаат во писмена форма по електронски пат на e-mail адресата: skopjelab@skopje.gov.mk.

Дознајте повеќе за конкурсот на: https://bit.ly/dizajn-konkurs

Резултатите ќе бидат објавени на официјалната веб-страница и на профилите на социјалните мрежи на #ГрадСкопје и #СкопјеЛаб. Од наградените и пристигнатите трудови ќе се организира онлајн изложба за презентација пред пошироката јавност.

Време

(среда) 22:00 - 23:00

Локација

Online

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X