март, 2019

22мар(мар 22)19:0024(мар 24)19:00M3Conference

Повеќе

Опис

? www.m3conference.com

M3Conference is a 3-day event that brings together some of the global leaders in technology, innovation and business.
Biggest influencers in tech community and public sector will be sampling their speeches and sessions.
3D Animation, Gaming, VFX, Computer Graphics, VR and AR.
(Pixar, Lucas Films, DreamWorks, Sony Pictures, ImageWorks and many more)

Interactive Techniques will be some of many exploring facts and directions that merge digital and real life.
Heap of meetings, screenings, demo presentations and exhibits will be excellent opportunity for both personal and professional growth.
Whether you are local, new in town, or just passing through, it’s more then useful spending time with us to find something that piques your interest on March 22nd-24th, 2019 at M3Conference.

? Tickets on: ?
https://www.eventbrite.com/e/m3conference-tickets-55182470254

Speakers and schedules to be ANNOUNCED! ?

—————————————————————————————-

? www.m3conference.com

M3Conference е тридневен настан кој ги спојува дел од глобалните лидери во технологијата, иновациите и бизнисот.
Најголемите влијателни личности од светот на технологијата ќе споделат искуства и совети во текот на нивните предвидени speaker-сесии.
3D анимација, игри, VFX, компјутерска графика, VR и AR, и останатите интерактивни техники се некои од многуте истражувачки фактори кои го спојуваат дигиталниот свет и реалниот живот.
(Pixar, Lucas Films, DreamWorks, Sony Pictures, ImageWorks и многу други)

Многу состаноци, говорници, проекции, демо презентации и изложби ќе бидат одлична можност за сечиј личен и професионален развој.
Без разлика дали сте локални, нови во градот или едноставно поминувате, издвојте од вашето скапоцено време и споделете го со нас, пронаоѓајќи нешто што ќе го привлече вашиот интерес, на 22-24 март 2019 година на M3Conference.

? Билети за конференцијата можете да купите на: ?
https://www.eventbrite.com/e/m3conference-tickets-55182470254

Говорниците и распоредот на програмата ќе бидат дополнително објавени. ?

Време

22 (петок) 19:00 - 24 (недела) 19:00

Локација

Младински Културен Центар

Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X