октомври, 2019

31окт09:0018:00MASIT Conference - Data as an Asset

Повеќе

Опис

МАСИТ со задоволство ја најавува својата 16та конференција, која оваа година ја носи темата – DATA AS AN ASSET.
Во рамки на конференциската програма видни интернационални и домашни говорници ќе дискутираат во мултидисциплинарни панели со фокус на следните теми: Big Data & Analytics, Business Intelligence, Business analysis, Business development, Machine Learning, Artificial Intelligence, Robotics, Smart Home, Internet of things.
Предвидено е на конференцијата да присуствуваат повеќе од 200 претставници од домашните и странските ИКТ компании и компании од други сектори, како и претставници од државни институции и министерства, претставници на донаторската и меѓународна дипломатска заедница, професори и претставници на универзитетите кои образуваат ИКТ кадар, медиуми и други.
Датум: 31.10.2019
Локација: Хотел Мериот, Скопје
За повеќе детали за конференцијата и регистрација на Вашите влезници посетете ја http://www.seeita.org.
Доколку имате проблем со достапност на веб страната можете да се регистрирате на следната Google форма: https://docs.google.com/forms/d/1pLf-VntcGm9e4u2KchC1r0QMFDAqx9-i68UuS46R4Ho/viewform?edit_requested=true
Бидете дел на еден од најголемите ИКТ настани во државата и регионот!

Време

(четврток) 09:00 - 18:00

Локација

Skopje Marriott Hotel

Plostad Makedonija 7(Entrance from str. Maksim Gorki), 1000 Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

X