Ноќ на книгата

17јан17:0018:30Ноќ на книгата

Опис

Ноќ на книгата во Францускиот институт во Скопје на тема стрип !

Земете си го омилениот стрип со вас и дојдете заедно да ја прославиме Ноќта на книгата !

Манифестацијата Ноќ на книгата се организира на иницијатива на француското Министерство за култура во соработка со разни институции и книжевни актери.

Францускиот институт во Скопје му се приклучува на четвртото издание на овој меѓународен настан со анимација на тема стрип, којашто ќе ја води нашиот аниматор Бруно Асанте ди Капило.

Повеќе

Време

јануари 17, 2020 17:00 - 18:30(GMT+00:00)

Локација

Француски институт

ul. Sveti Kiril i Metodij, 48, 1000 Skopje

Other Events

Get Directions

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *