јануари, 2019

30јан10:0016:00Обука и развој на човечките ресурси

Повеќе

Опис

Еднодневната обука „Обука и развој на човечките ресурси – креирање на додадена и употреблива вредност за организациите“ ќе ви овозможи да се запознаете со начинот како да дизајнирате ефективна обука, како да ги идентификувате потребите од обука на вработените, како и кои методи да ги изберете, кого да го ангажирате како обучувач, како да ја имплементирате обуката, како да ги мерите ефектите од истата и сл.
Повеќе информации на: http://www.mchamber.mk/default.aspx?mId=56&evId=2800&lId=1

Контакт: Елизабета Андриевска-Ефтимова
Тел: ++ 389 2 3244074
E-адреса: beti@mchamber.mk

Контакт: Анита Митревска
Тел: ++ 389 2 3244057
E-адреса: anita@mchamber.mk

Време

(среда) 10:00 - 16:00 CET

Локација

Центар за едукација - Стопанска комора на Македонија

Димитрие Чуповски 13, 1000 Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X