јануари, 2019

30јан10:0015:00Пристап до финансии, вештини и организација

Повеќе

Опис

За да успеете во бизнисот денес неопходно е брзо приспособување на условите на пазарот, за што предуслов е флексибилноста на компанијата и нејзината способност за реорганизација, како и пристапот до финансии, односно до капитал. Во динамично окружување компаниите мора да се во состојба брзо да одговорат на предизвиците со кои се соочуваат и максимум да ги искористат капацитетите со кои располагаат, со цел да ја зголемат продуктивноста, сопствената конкурентност и да овозможат раст на компанијата.

Повеќе информации на: http://www.mchamber.mk/default.aspx?mId=56&evId=2814&lId=1

Контакт: Михајло Донев
Тел: ++ 389 2 3244067
E-адреса: mihajlo@mchamber.mk

Контакт: Анита Митревска
Тел: ++ 389 2 3244057
E-адреса: anita@mchamber.mk

Време

(среда) 10:00 - 15:00

Локација

Центар за едукација - Стопанска комора на Македонија

Димитрие Чуповски 13, 1000 Skopje

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X