март, 2021

02мар10:30Смени ги климатските промени

Повеќе

Опис

Како изгледа светот низ твоите очи?
Ве покануваме на настан промоција на проект „Смени ги климатските промени“ во реализација на Новинари за човекови права, а поддржан од Британската Амбасада во Скопје. Настанот ќе се одржи пред ГТЦ на 2 март со почеток во 10:30 часот.
Настанот има за цел промоција на целите и резултатите на проектот и промоција на билборд – ликовна творба – победник на ликовен конкурс одржан во склоп на проектот, а ќе бидат доделени дипломи и подароци на учесничките кои освоија
1 место : Сара Андоновска
2 место : Сара Цветановска
3 место : Нејла Аџија
Се надеваме дека ќе одвоите време да присуствувате на настанот.
Со почит,
Новинари за човекови права
Мапа до настанот:
https://goo.gl/maps/z1NsHyxVSAVPUFGy6

Време

(вторник) 10:30

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X