август, 2019

14авг13:0018:30Тестирање на прототип - SpeakOut

Повеќе

Опис

Развојот на апликацијата SpeakOut стигна до момент кога веќе e потребно тестирање.

На 14.08 има мал настан со ограничен број луѓе каде ќе имате можност да го тестирате прототипот на SpeakOut и да дадете ваши мислења за подобрување на апликацијата. Се ова ќе се одржи во чил атмосфера каде ќе се запознаеме сите.

За SpeakOut:

SpeakOut е платформа основана во 2019 и во моментот е во процес на доработка за официјален lanuch. Нашиот мотив е да ги зближиме младите во Македонија и дополнително да ги мотивираме да дискутираат помеѓу себе и да побараат помош за било која тема. Воедно младите имаат можност да се вклучат во нашиот тим како волонтери и да разговараат 1-на-1 со корисниците.

Агенда:

13:00 – 13:15 / Започнување на Група 1
13:20 – 13:35 / Разгледување на прототип
13:40 – 13:55 / Пополнување на анкета
14:05 – 14:20 / Презентација за SpeakOut
14:20 – 13:50 / Освежувања и прашања

16:30 – 16:45 / Започнување на Група 2
16:50 – 17:05 / Разгледување на прототип
17:10 – 17:25 / Пополнување на анкета
17:35 – 17:50 / Презентација за SpeakOut
17:50 – 18:20 / Освежувања и прашања

Регистрации на: https://speakapp.mk/betaTesting

Време

(среда) 13:00 - 18:30

Локација

HASELT

1st floor, Majakovski 2, Skopje 1000

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X