јуни, 2020

04јун19:0020:00ВЕБИНАР: Како до финансии за твојата идеја со ФИТР?

Повеќе

Опис

? БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР: Како до финансии за твојата идеја со ФИТР?
? Датум: 04.06.2020 (четврток)
⏰ Време: 19:00 часот
? Линк за регистрација ? https://forms.gle/9zXAdXy3unes9CRQ6

? Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) постои со цел поттикнување на иновациите, преку обезбедување дополнителни извори за финансирање. Откако ФИТР објави повик за надминување на последиците од моменталната ситуација, одлучивме да ви понудиме бесплатен вебинар кој ќе ви даде совети за како да стигнете до потребните финансии.

? Целта на вебинарот е презентирање на тајните состојки за како до успешна апликација на ФИТР повик и добивање на финансии за твојот бизнис.

✅ Ќе зборуваме за еден од битните фактори кои нам ни придонесе за проектите да стигнат до финална фаза, односно ФИТР Спринтот. Исто така, споделуваме повеќе околу нашето искуство и кои детали се битни за котирање повисоко на ранг листите.

Пријавете се на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxuPzHMci6JRhBeqZWscSsD19IfqN7Ze2jwrdQnyMVIlJ2OA/viewform

Време

(четврток) 19:00 - 20:00

Локација

Online Webinar

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X