Новости

Обуки за користење на ИТ алатки за јавна администрација

Со цел градење на капацитетите на јавната администрација,
септември 1, 2020

Редизајн на услугата за поднесување на апликации за грантови до одделенијата на Град Скопје од страна на граѓански организации: Преземени првите чекори кон дигитализација

Со цел подобрување на ефективноста и ефикасноста на
август 31, 2020

Повик за учество на конкурс за избор на 4 дизајни за енергетска ефикасност

Свесни за потребата за постигнување на поголема
август 11, 2020

Јавен повик за изведба на вело паркинг решението „Велоштад“

Здружението на граѓани СМАРТ АП – Лабораторија за
јуни 22, 2020

Презентирани е-платформата за отворени податоци и алатката за комуникација помеѓу инспекторите од Инспекторатот на Град Скопје

Како дел од проектот „Алатки за подобрен инспекциски
јуни 19, 2020

Четири нови скверови во Скопје

Во рамките на големиот проект за ревитализација и
јуни 9, 2020

Прогласени победничките решенија за #ВелоПаркинг

На финалната презентација на решенијата за прототип
мај 19, 2020

Преглед на добиените решенија за прототип #ВелоПаркинг

На 17.03, Скопје Лаб објави повик за учество во процесот на
мај 15, 2020

Пренос во живо: Презентација на решенија за прототип велосипедски паркинг

Центарот за иновации на Град Скопје – Скопје Лаб ве
мај 15, 2020
1 2 3 4 12