Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 737

Deprecated: Optional parameter $evo_options declared before required parameter $default_val is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-frontend.php on line 250

Deprecated: Optional parameter $eventCount declared before required parameter $args is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 394

Deprecated: Optional parameter $DATE_start_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $DATE_end_val declared before required parameter $evcal_lang_allday is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/class-calendar_generator.php on line 1212

Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $heading is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/functions/shortcodes.php on line 54
Новости | СкопјеЛаб - Part 3
Deprecated: Optional parameter $layout declared before required parameter $image_html is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/addons/advanced/gyan-image-slider.php on line 2396

Deprecated: Optional parameter $index declared before required parameter $image_html is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/addons/advanced/gyan-image-slider.php on line 2396

Deprecated: Optional parameter $item declared before required parameter $image_html is implicitly treated as a required parameter in /home/u362674735/domains/skopjelab.mk/public_html/wp-content/plugins/gyan-elements/addons/advanced/gyan-image-slider.php on line 2396

Новости

Изработени финални концепти од работилницата за редизајн Скопје 2.0

Втората фаза од иницијативата Редизајн на јавни површини
април 22, 2020

Повик за пријавување учество во процес на дизајнирање на прототип на велосипедски паркинг

Центарот за иновации на Град Скопје – Скопје Лаб
март 17, 2020

Поставување на ИКТ сензорски системи во Старата скопска чаршија

Скопската жива градска лабораторија (SkULL) започна со
март 16, 2020

Одржана работилница за Дизајнирање на повик за изработка на иновативно решение за велосипедски паркинг

На 10ти Март, Вторник, СкопјеЛаб организираше работилница
март 12, 2020

Повик за учесници на работилница: Редизајн на јавни површини Скопје 2.0

После успешната реализација на првиот циклус работилници
јануари 30, 2020

Повик за ментори – Редизајн на јавни површини 2.0

СкопјеЛаб – Центарот за иновации на Град Скопје
јануари 29, 2020

Одржан прв циклус работилници за редизајн на јавни површини во Скопје

Центарот за иновации на Град Скопје – СкопјеЛаб  во текот
јануари 28, 2020

Одржана работилница за градење на капацитетите на Град Скопје

На 24ти и 25ти декември, Скопје Лаб организираше
јануари 20, 2020

Презентација на концепти за редизајнирање на јавни површини во Скопје

Град Скопје и Центарот за иновации на Град Скопје –
јануари 16, 2020
1 2 3 4 5 12
X