Новости

Втора регионална работилница во Крижевци, Хрватска, за проектот “Градови на иднината на ЈИЕ”

Како да го промениме градот кон подобро? Дали може Скопје
јануари 9, 2020

“Градови на иднината на ЈИЕ” на Самитот Македонија 2025

Tim Taylor, ClimateKic: “We need a clear intent in addressing climate change. What is our goal? We
јануари 9, 2020

Средби со актерите од системот за проектот “Градови на иднината на ЈИЕ”

На 14ти ноември тимот на проектот „Градови на Иднината на
јануари 9, 2020

Работилница со граѓани за проектот “Градови на иднината на ЈИЕ”

На 13ти ноември се одржа трансформативна работилница
јануари 9, 2020

Интервју: Јавните површини може да се унапредат со активно учество на заедницата

  Неизбежно е кога ќе прошетате низ централното градско
декември 18, 2019

Работилници: Редизајн на јавни површини во Скопје

Скопје во изминатите години почна да ги губи последните
декември 3, 2019

Зелени површини – Повик за тутори

СкопјеЛаб продолжува со иницијативата за редизајн на
ноември 25, 2019

Прва регионална работилница #Градови на Иднината во Југоисточна Европа

Првата регионална работилница од проектот Градови на
ноември 4, 2019

Можност за студентско практиканство

Приклучи се во проект каде што ќе имаш можност да работиш
ноември 1, 2019
1 2 3 4 5 6 12
X