Новости

Car Sharing: Иднината на транспортот

Дали достапноста и релативно ниската цена на возење и
септември 17, 2017

Нови современи технологии за иновирање на јавните услуги

Применувањето на нови современи технологии за иновирање
јули 26, 2017

Отворен ден во Скопје Лаб

Во понеделник 24 јули во периодот од 11 до 13 часот Скопје Лаб
јули 20, 2017

Нови услуги и решенија за подобро Скопје

Денес официјално започна со работа Центарот за иновации
јули 6, 2017

Официјално отворање на Центарот за иновации на Град Скопје – Скопје Лаб

На 6ти Јули официјално започнува со работа Центарот за
јуни 8, 2017

Стратешка работилница за дефинирање на приоритетни предизвици поврзани со отпадот во Скопје

На 18ти Мај (четврток), од 11:30 до 14:00 часот во Град Скопје, се
мај 19, 2017

ТЕД настан: Креативните индустрии – спектар на можности или затворен круг на идеи?

На  06.05.2017, со почеток од 19 часот во просториите на Кино
април 23, 2017

Работилница за претставување на Скопје Лаб пред вработените во Град Скопје

Вработените на Град Скопје денес присуствуваа на
април 23, 2017
1 9 10 11
X