Новости

Градови на Иднината во Југоисточна Европа

СмартАп – Лабораторијата за социјални иновации која го
ноември 1, 2019

Од денеска со сметките на водовод и флаер со упатство за правилно одлагање на отпадот

Како да го третирате комуналниот отпад во Скопје? Како дел
октомври 31, 2019

Учество на конференција Greening Western Balkans’ environmental behavior

На 26ти октомври, во Хотел Мериот, се одржа конференција
октомври 27, 2019

Одржана обука за вработените од Испекторат на Град Скопје

На 16ти и 17ти октомври, во просториите на Град Скопје, се
октомври 18, 2019

Учество на работилница #ZeroEmissionKrakow во Краков, Полска

Во периодот 19-20 септември, тимот на Скопје Лаб учествуваше
октомври 18, 2019

Интерактивно прикажување на отворени податоци – Иднината на донесувањето одлуки во јавниот сектор

За прв пат во историјата, податоците се повредни од
октомври 15, 2019

Одржан вториот модул од програмата SI Innovation Leaders (SIIL)

Од 7ми до 11ти октомври во Сараево се одржа вториот модул од
октомври 12, 2019

Отворен повик за изработка на проектна документација за 7 зелени јавни површини – скверови

Скопје Лаб со задоволство ве информира дека Град Скопје
октомври 10, 2019

Одржана тркалезна маса на тема „Здравјето во нашите урбани политики – колку се здрави нашите градови“

Под покровителство и организација на Академијата на
октомври 3, 2019
1 3 4 5 6 7 12
X